Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Vesterbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

75 m2 andelsbolig til salg i 1663 København V

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1663, 3 vær., 75 kvm., boligydelse kr. 4795

3V'ER PÅ VESTERBRO BYTTES TIL MINDRE
Jeg er den heldige ejer af en charmerende tre-værelses lejlighed midt i smørhullet mellem Sønder Boulevard, Istedgade og Enghave Plads på Vesterbro. Totalt istandsat for otte år siden, hvor der blev sat nyt køkken op og bad, og blev lavet gulve, vægge og lofte i hele lejligheden. Lejligheden har fordelingsgang og er yderst delevenlig. Den ligger i stueplan (eventuelt mulighed for at etablere direkte udgang) og har fra køkken kig ud til den dejligste, grønne gård, hvor der er legeplads med hængekøje, rabarber og krydderurtebed, og sol fra tidlig formiddag til sent ud på eftermiddagen. Derudover er lejligheden placeret heldigt i gårdens mest solrige hjørne, der næsten ikke benyttes af andre; og særligt om sommeren, er den en perfekt forlængelse til udendørs middage. Den månedlige ydelse på 4795 kr. inkluderer internet, vand og varme. Andelsvurdering er på omkring 1.300.000 (+ omkring 50-100.000 i forbedringer, der afventer vurdering). Foreningen er lille og kernesund, og med to store cykelparkeringer og vaskerum.Jeg har selv delt lejligheden med en roommate de seneste otte år, og knuselsker både lejligheden og området. Du er i gåafstand til havet og havnebad, de grønne områder omkring Vestre Kirkegård, mad og dans i Kødbyen og Hovedbanegården og centrum. Skriv endelig, hvis du tror, vi kunne være et match. Lejligheden kommer desværre ikke til salg, og foreningen har heller ingen venteliste, man kan blive skrevet op på.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

JEG ØNSKER MIG
Jeg drømmer om luftforandring og om at finde et sted med lige så meget charme og hygge. Forestiller mig en noget mindre 1-2 værelses andelslejlighed, meget gerne med åbent køkken i V, N, NV eller Bryggen. Maximum 3500 kr. i månedlig ydelse (inklusiv varme). Altan villle være et plus.