Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Valby (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

78 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Valby, Andelslejlighed byttes, 2500, 3 vær., 78 kvm., boligydelse kr. 3754, andelsvurdering kr. [xxxxx]BYTTE TIL STØRREHAVES
Skøn 3-værelses andelslejlighed beliggende på en stille vej centralt i Valby, lige ved Toftegårds plads. Der er ca. 3-4 min gang til Valby st., 10 min gang til Carlsberg st. og 6-7 min gang til Søndermarken. Andelsforeningen har en sund økonomi, og har bl.a. for nyligt afsluttet et stort gårdrenoverings projekt. Alle øvrige større projekter er ligeledes udført indenfor de seneste år.I lejligheden er der fordelingsgang, stue og to separate værelser, et mindre badeværelse med toilet og bad, samt køkken med udgang til stor solrig altan.
Lejligheden fremstår i rigtig pæn stand.Andelsværdi ca 1.400.000kr inkl forbedringer
Husleje 3229kr
Aconto varme 450kr
Altan vedligeholdelse 75kr
Forbrug i alt 3754krVi er rigtig glade for at bo her og bytter udelukkende da vi har brug for mere plads. Max pris 3.500.000krHenvendelser omkring salg vil ikke blive besvaret.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES
Andelsbolig (lejlighed, rækkehus)
Min 4 værelser
Gerne køkken alrum
Gerne altanOmråder:
Valby, Frederiksberg, Kbh V, Ø, K. Andre områder kan også være relevante, hvis beliggenheden er god og boligen passende til vores ønsker.