Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Vanløse (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

69 m2 andelsbolig til salg i 2720 Vanløse

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Vanløse, Andelslejlighed byttes, 2720, 2 vær., 69 kvm., boligydelse kr. 3655, andelsvurdering kr. [xxxxx]værelses andel i Vanløse byttes til større.Vi har en hyggelig andelslejlighed med to rummelige værelser, køkken, bad og toilet fordelt på 69 kvm i en lille andelsforening med god økonomi. Central placering 5 min. fra Vanløse St./metro og S-tog. Se flere informationer længere nede. Billeder og plantegning sendes på forespørgsel.KUN BYTTE. HENVENDELSER VEDR. SALG BESVARES IKKE!VI SØGER! - 3 eller flere værelser, ejer/andelsbolig/villa/villalejlighed i Hovedstadsområdet. For eksempel Amager, Østerbro, Frederiksberg, Vanløse, Brønshøj, Rødovre, Hvidovre, Søborg, Valby, Gentofte, Lyngby etc. Gerne et børnevenligt område.Mere om vores andelslejlighed:• Boligafgift: 3.655,35 inkl. internet. men ekskl. aconto varme, gas, vand og el.
• Vurderingspris: 1.217.342 (1.117.342 andelskronen + 100.000 forbederinger)
• Kvm: 69
• Altan: fransk altanLejligheden ligger tæt ved indkøbsmuligheder og ca. 5 min fra Vanløse St. med metro og S-tog.
Lejligheden har en fransk altan ud til ejendommens forhave, som kan bruges til hygge og afslapning i sommerhalvåret. I baggården er der en lommehave med terrasse, overdækket cykelparkering og mulighed for at leje en privat parkeringsplads til din bil. Der hører desuden et loftrum til lejligheden, og der er også mulighed for at leje et kælderrum. Derudover har foreningen en velfungerende vaskekælder med vaskemaskiner og tørretumbler samt tørreloft. Der er ubegrænset brug af vaskekælderen, og det koster 150 kr./mdr. pr. person i husstanden at vaske.