Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Roskilde

Find din andelsbolig i Roskilde på listen med ledige andelsboliger til salg i Roskilde herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Roskilde. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Roskilde. Mere info om andelsbolig til salg i Roskilde.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Roskilde. Mere info om andelsbolig til salg i Roskilde.

Find din andelsbolig i Roskilde på listen med ledige andelsboliger til salg i Roskilde herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Roskilde. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Roskilde

 

Roskilde er en livlig by på Sjælland, der emmer af charme og kultur. Herudover er Roskilde også en vigtig historisk brik i dansk historie, b.la. fordi byen en gang var Danmarks hovedstad.

Et signifikant monument i Roskilde er Roskilde Domkirke, som igennem flere århundreder har været kongefamiliens gravsted. Denne kirke er så fantastisk, at den nu er kommet på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv.

Af andet spændende dansk kultur er Vikingemuseum. Du kan her se hele 5 originale vikingeskibe, som stammer helt tilbage fra 1000-tallet. Der er mulighed for en helt masse spændende historie og sjove aktiviteter. Du kan bl.a. prøve at komme ud at sejle i et vikingeskib.

Roskilde har en hyggelig midtby, og her finder du også en hel masse butikker at shoppe i. I det charmerende centrum kan du 2 gange om ugen deltage i torvedage, hvor der bliver opstillet spændende boder! Du vil også kunne finde en masse genbrugs- og vintage-butikker i byen, som tilbyder en masse fedt tøj.
Herudover er der shopping centeret RO’s torv som også er en fed destination.

Du vil i Roskilde også kunne finde en helt masse caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde en god bid mad.

Af spændende aktiviteter summer Roskilde af liv! Som et af de helt store begivenheder er Roskilde festival at nævne! Men Roskilde byder også på utrolig mange andre musikoplevelser. 

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Roskilde. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Roskilde. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Roskilde var før i tiden hovedstaden i Danmark. I dag er der stadig godt gang i byen med mange aktiviteter, spændende kultur og historie samt gode shoppingmuligheder. Roskildes gader er utrolig hyggelige, og her finder du en masse moderne butikker såvel som fede genbrugs- og vintage-butikker.

 

Find andelsbolig til salg i Roskilde

Leder du efter en andelsbolig til salg i Roskilde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Roskilde. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Roskilde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Roskilde - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Roskilde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Roskilde. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Roskilde som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Roskilde?

I Roskilde finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Roskilde ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Roskilde kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Roskilde?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Roskilde.

Hvor meget koster en andelsbolig i Roskilde?

Prisen på en bolig i Roskilde afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Roskilde.