Vestervænget, Roskilde - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Vestervænget i 4000 Roskilde

Se alle andelsboliger til salg i Roskilde lige nu


Vestervænget ligger i Roskilde Kommune


Find andelsbolig i Roskilde

Roskilde er en livlig by på Sjælland, der emmer af charme og kultur. Herudover er Roskilde også en vigtig historisk brik i dansk historie, b.la. fordi byen en gang var Danmarks hovedstad.

Et signifikant monument i Roskilde er Roskilde Domkirke, som igennem flere århundreder har været kongefamiliens gravsted. Denne kirke er så fantastisk, at den nu er kommet på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv.

Af andet spændende dansk kultur er Vikingemuseum. Du kan her se hele 5 originale vikingeskibe, som stammer helt tilbage fra 1000-tallet. Der er mulighed for en helt masse spændende historie og sjove aktiviteter. Du kan bl.a. prøve at komme ud at sejle i et vikingeskib.

Roskilde har en hyggelig midtby, og her finder du også en hel masse butikker at shoppe i. I det charmerende centrum kan du 2 gange om ugen deltage i torvedage, hvor der bliver opstillet spændende boder! Du vil også kunne finde en masse genbrugs- og vintage-butikker i byen, som tilbyder en masse fedt tøj.
Herudover er der shopping centeret RO’s torv som også er en fed destination.

Du vil i Roskilde også kunne finde en helt masse caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde en god bid mad.

Af spændende aktiviteter summer Roskilde af liv! Som et af de helt store begivenheder er Roskilde festival at nævne! Men Roskilde byder også på utrolig mange andre musikoplevelser. 

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Roskilde. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Roskilde. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Roskilde var før i tiden hovedstaden i Danmark. I dag er der stadig godt gang i byen med mange aktiviteter, spændende kultur og historie samt gode shoppingmuligheder. Roskildes gader er utrolig hyggelige, og her finder du en masse moderne butikker såvel som fede genbrugs- og vintage-butikker.