Andelsbolig i Svenstrup J

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Svenstrup J på listen med andelsboliger i Svenstrup J på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Svenstrup J du ønsker. Du kan finde alle typer andel - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Svenstrup J -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Svenstrup J.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige andelsboliger til salg i Svenstrup J over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af andelsboliger til salg i Svenstrup J over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal andelsboliger til salg i Svenstrup J på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye andelsboliger i Svenstrup J der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af andelsboliger i Svenstrup J der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Svenstrup J over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Svenstrup J over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Svenstrup J over tid.

Dato Alle andelsboliger til salg Nye andelsboliger til salg Solgte andelsboliger
1. marts 2024 1 0 0
26. februar 2024 1 0 0
25. februar 2024 1 0 0
24. februar 2024 1 0 0
23. februar 2024 1 0 0
22. februar 2024 1 0 0
21. februar 2024 1 0 0
20. februar 2024 1 0 0
19. februar 2024 1 0 0
18. februar 2024 1 0 0
17. februar 2024 1 0 0
16. februar 2024 1 0 0
15. februar 2024 1 0 0
14. februar 2024 1 0 0
13. februar 2024 1 0 0
12. februar 2024 1 0 0
11. februar 2024 1 0 0
10. februar 2024 1 0 0
9. februar 2024 1 0 0
8. februar 2024 1 0 0
7. februar 2024 1 1 1
6. februar 2024 1 0 0

Statistik over udbuddet af andelsboliger til salg i Svenstrup J

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af andelsboliger til salg i Svenstrup J.Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Svenstrup J over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Svenstrup J over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Svenstrup J over tid.

Andelsboliger
Antal ledige andelsboliger 2
Antal nye andelsboliger siden i går 0
Antal solgte andelsboliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 180

Andelsbolig til salg i Svenstrup J

En andelsbolig er en unik boligform, hvor man er medlem af en andelsboligforening og via dette medlemskab har retten til at bo i sin andelsbolig.

Det kræver generelt solid research og velovervejet planlægning at finde den rette andelsbolig til salg.

Start med at definere dine nøgleprioriteter, konkrete krav og væsentlige behov – hvor bør andelsboligen være placeret, hvor stor skal den være, hvad er dit budget i relation til købsprisen, og så videre.

Du kan få et overblik over tilgængelige andelsboliger til salg i Svenstrup J på Andelsboliger.dk, som samler stort set alle andelsboliger til salg på markedet.

Du har mulighed for at finjustere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for andelsbolig til salg i Svenstrup J, der informerer dig om nye andelsboliger på markedet, som matcher dine angivne kriterier. Dette giver dig chancen for at være blandt de første, der tager kontakt til sælgeren eller mægleren– og derved forøge dine chancer for at blive den nye ejer af andelsboligen.

Få tips om søgning efter andelsbolig til salg i Svenstrup J i vores guide: Sådan køber du en andelsbolig – de 11 essentielle skridt.

Find en andelsbolig til salg i Svenstrup J med passende størrelse og indretning

Når du er på udkig efter en andelsbolig til salg i Svenstrup J, er det vigtigt, at boligen kan opfylde både dine nuværende og potentielle fremtidige behov. Andelsboligen bør have en størrelse og en rumfordeling, der harmonerer med din aktuelle livssituation og samtidig har potentiale til at tilpasse sig eventuelle fremtidige livsændringer, som eksempelvis familie forøgelse eller potentielle planer om at flytte til udlandet.

Indretningen og andelsboligen spiller en stor rolle, ikke kun i relation til den fysiske plads, men også med henblik på din daglige trivsel og generelle livskvalitet. De rigtige omgivelser kan være medvirkende til at gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig tryg og tilpas. Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du indretter din andelsbolig, i vores guide 12 trin til at indrette din andelsbolig - skab et hjem, der beriger din dagligdag.

Flytning til ny andelsbolig i Svenstrup J

Når beslutningen om at flytte til en ny andelsbolig i Svenstrup J er taget, skal du begynde organiseringen af selve flytteprocessen fra din nuværende bolig til den nye andelsbolig. Der er en række aspekter, du skal have styr på i løbet af flytningen, og derfor har vi udarbejdet denne guide, som vi håber kan hjælpe dig med din flytning: Tjekliste til flytning til andelsbolig.

Andelslejlighed i Svenstrup J

En andelslejlighed er en lejlighed i en andelsboligforening, som en andelshaver, der ejer ideel anpart af foreningen, har brugsret over. Når du køber en andelslejlighed i Svenstrup J, køber du ikke selve lejligheden, men derimod en andel i andelsboligforeningen. Andelsandelen giver dig brugsret til en bestemt andelslejlighed i foreningen. Du er altså ikke ejer af andelslejligheden, men har ret til at bo i den.

På denne side kan du få et samlet overblik over andelslejligheder til salg i Svenstrup J, der matcher dine krav. Vælg dine søgekriterier - størrelse og pris - i toppen af siden for at få vist andelslejligheder i Svenstrup J som passer til dig.

Salg af andelsbolig i Svenstrup J

Hvis du har en andelsbolig i Svenstrup J, som du ønsker at sætte til salg, kan du med fordel finde din køber via Andelsboliger.dk, der er en af Danmarks førende online platforme for salg af andelsboliger. Vi benyttes både af ejendomsmæglere og private sælgere, som ønsker at markedsføre deres andelsboliger.

Når du annoncerer din andelsbolig i Svenstrup J til salg på Andelsboliger.dk, bliver den eksponeret over for et omfattende udsnit af potentielle købere. Vores købersegment spænder bredt, fra unge førstegangskøbere til familier og modne par, der søger efter nye hjem.

Hvis du har en andelsbolig til salg i Svenstrup J, kan du oprette en boligannonce direkte på Andelsboliger.dk. Desuden kan du aktivt søge efter potentielle købere her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected] for en direkte og hurtig dialog. Vi står altid parat til at assistere dig med velovervejede råd i relation til dit boligsalg.

Vi har udarbejdet en guide, der beskriver salgsprocessen fra A-Z for dig: Sådan sælger du din andelsbolig – en 10-trins guide til salg og selvsalg.

Hvad er Svenstrup J

Svenstrup J er en bydel i Aalborg kommune, med postnummeret 9230. Bydelen har et areal på ca. 5,4 km2 og en befolkning på omkring 5.000. Bydelen er beliggende i det nordlige Aalborg, og er et af de mest populære områder i byen. Det skyldes blandt andet den store del af natur som omgiver området samt de gode transportmuligheder til Aalborg midtby for pendlere.

Boligsøgning i Svenstrup J

Svenstrup J er et populært område at bo i, og derfor er det også et område med mange boliger. Der er et stort udvalg af forskellige boliger, lige fra lejligheder til huse. Der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og budget. Der er også mange forskellige faciliteter, såsom skoler, butikker, restauranter og offentlig transport. Det er derfor et godt sted at bo for både børnefamilier og singler. Flere ejendomsmæglere og andre boligudbydere tilbyder ikke bare boliger til salg, men også adskillige lejeboliger i Svenstrup J.

Vigtige steder i Svenstrup J

Svenstrup J er et stort område, som ikke kun omfatter by, men også marker og naturområder.

Gennem Svenstrup J går Nordjyske Motorvej, også bare kaldt E45. og her på tværs går Hobrovej, som fører bilister fra Ellidshøj til Svenstrup og til sidst Lere Sig, hvor IKEA og Biltema blandt andet ligger i et større industrikvarter med diverse varehuser fra ILVA, Elgigaten, Bauhaus osv.

Hvis man bevæger sig mod vest befinder man sig hurtigt i Godthåb, som har adskillige seværdigheder at byde på. Her finder man blandt andet Godthåb kirke og Godthåb Hammerværk. Derudover finder der også uddannelsesinstitutioner som Godthåbsskolen og Aalborg Planteskolen.

Transport i Svenstrup J

Svenstrup J er godt forbundet med resten af Aalborg og omegn. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder bus og tog. Der er også mange cykelstier, så man kan komme rundt i området på en miljøvenlig måde. Der er også adskillige parkeringsmuligheder, så man kan parkere sin bil, når man skal besøge området.