Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

7-værelses andelsboliger til salg i Valby

Du har søgt efter 7-værelses Andelsboliger til salg i Valby. Herunder finder du alle de aktuelle 7-værelses andelsboliger til salg i Valby lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 7-værelses andelsboliger til salg i Valby
Du har søgt efter 7-værelses Andelsboliger til salg i Valby. Herunder finder du alle de aktuelle 7-værelses andelsboliger til salg i Valby lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 7-værelses andelsboliger til salg i Valby
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Valby. Klik her for at læse mere

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Valby. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Valby. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Valby er en af Københavns største bydele og strækker sig fra Vesterbro til Hvidovre. Valby har før i tiden været et rigtigt arbejderområde, men i takt med den stigende tilflytning bliver Valby mere og mere eftertragtet for familier, unge, ældre og virksomheder. I Valby ligger Valbyparken, hvor der afholdes diverse koncerter og sportsbegivenheder. Den vestlige del af Valby ligger lidt selv sagt lidt væk fra centrum, men den offentlige transport er omfattende i hele bydelen og så bygges der flere metrostationer indenfor de næste 5 år.


 

Værd at vide når du søger 7-værelses andelsbolig i Valby

 

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

 

Find 7-værelses andelsbolig til salg i Valby

Leder du efter en 7-værelses andelsbolig til salg i Valby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste 7-værelses andelsboliger i Valby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny 7-værelses andelsbolig til salg i Valby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle 7-værelses andelsboliger til salg i Valby - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 7-værelses andelsboliger til salg i Valby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de 7-værelses nyeste andelsboliger i Valby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Valby som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Valby?

I Valby finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Valby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Valby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Valby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Valby.

Hvor meget koster en andelsbolig i Valby?

Prisen på en bolig i Valby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Valby.