Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Svenstrup J

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Svenstrup J. Mere info om andelsboliger til salg i Svenstrup J.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Svenstrup J. Mere info om andelsboliger til salg i Svenstrup J.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Svenstrup J. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Svenstrup J

 

Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og er en stationsby med flere afgange til Aalborg i timen. Svenstrup er efterhånden blevet en satellitby til Aalborg og ligger lige umiddelbart syd for Skalborg. Den er med tiden vokset sammen med nabobyen Godthåb, der nu udgør et byområde. Byen daterer helt tilbage til 1200-tallet, hvor Svenstrup Kirke menes at være grundlagt. I middelalderen udgjorde Svenstrup slagmarken for Skipper Clements oprør mod adelen, hvilket også er grunden til, at der ved Svenstrup Kirke er opført en mindesten for Skipper Clement. I dag er Svenstrup vokset til at være en hyggelig by med mange butikker, spisesteder og skoler, især på grund af jernbanen. Der er desuden en del industri i udkanten af byen, hvor bl.a. Tulip og Arla har fabrikker.

Svenstrup havde i 2011 6.751 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Svenstrup ligger ca. 10 kilometer fra Aalborg Centrum. De største veje er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum, samt Godthåbsvej.

 

Find andelsbolig til salg i Svenstrup J

Leder du efter en andelsbolig til salg i Svenstrup J? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Svenstrup J. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Svenstrup J der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Svenstrup J - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Svenstrup J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Svenstrup J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Svenstrup J som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Svenstrup J?

I Svenstrup J finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Svenstrup J ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svenstrup J kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Svenstrup J?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Svenstrup J.

Hvor meget koster en andelsbolig i Svenstrup J?

Prisen på en bolig i Svenstrup J afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Svenstrup J.