Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

3-værelses andelsboliger til salg i Tilst

Du har søgt efter 3-værelses Andelsboliger til salg i Tilst. Mere info om 3-værelses andelsboliger til salg i Tilst.
Du har søgt efter 3-værelses Andelsboliger til salg i Tilst. Mere info om 3-værelses andelsboliger til salg i Tilst.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Tilst. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger 3-værelses andelsbolig i Tilst

 

Området er meget gammelt, og har til forskel fra andre og nyere bydele i Århus en hyggelig landlig stemning, med gamle huse der er bevaret. Samtidig er Tilst blevet mere populært de seneste år, specielt efter megacenteret omkring Bilka blev etableret. Det betyder at Tilst er ved at bevæge sig hen mod at være en regulær del af Århus, men samtidig er kulturen impræget.

Tilst har ca. 8000 indbyggere, og er en lille by der ligger ca. 7-10 km fra Århus Centrum, i forlængelse af Århus V. Med Viborgvej der skærer midt igennem er det også nemt at komme til i bil.

 

Find 3-værelses andelsbolig til salg i Tilst

Leder du efter en 3-værelses andelsbolig til salg i Tilst? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste 3-værelses andelsboliger i Tilst. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny 3-værelses andelsbolig til salg i Tilst der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle 3-værelses andelsboliger til salg i Tilst - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 3-værelses andelsboliger til salg i Tilst

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de 3-værelses nyeste andelsboliger i Tilst. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Tilst som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Tilst?

I Tilst finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Tilst ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Tilst kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Tilst?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Tilst.

Hvor meget koster en andelsbolig i Tilst?

Prisen på en bolig i Tilst afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Tilst.