Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Frederiksberg C

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Frederiksberg C.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Frederiksberg C
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Frederiksberg C.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Frederiksberg C
Sortér efter

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Frederiksberg C. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Frederiksberg C. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Frederiksberg ligger tæt på hjertet af København, men er en selvstyrende bydel under Frederiksberg Kommune. Byerne omkring Frederiksberg ligger under København Kommune, hvor Frederiksberg er en selvstændig kommune - i dag er det dog kun administrativt, at Frederiksberg er solidarisk, hvor bydelen før i tiden var fuldstændig selvstændig. Frederiksberg er især kendt for sine grønne parker og haver, samt livlige gader. Frederiksberg har et areal på ca. 8,7 km2 med ca. 105.000 indbyggere.


Værd at vide når du søger andelsbolig i Frederiksberg C

Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

 

Find andelsbolig til salg i Frederiksberg C

Leder du efter en andelsbolig til salg i Frederiksberg C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Frederiksberg C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Frederiksberg C - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Frederiksberg C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Frederiksberg C som matcher dine søgekriterier.