Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Støvring

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Støvring. Mere info om andelsboliger til salg i Støvring.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Støvring. Mere info om andelsboliger til salg i Støvring.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Støvring. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Støvring

 

Støvring er den største by i Rebild Kommune med knap 7.000 indbyggere. Det er en stationsby med afgange direkte til Aalborg. På grund af sin placering tæt ved E45-motorvejen samt kommunens velvilje oplevet en kraftig stigning i industriområdet i Støvring Syd, hvor flere mellemstore virksomheder har hovedsæde. Den store industrialisering i nyere tid har skabt en masse arbejdspladser, hvilket også har tiltrukket mange familier til byen, hvorfor byen som helhed har gennemgået en stor udvikling med mange nye bebyggelser samt en lang række detailbutikker er åbnet i byen. Derfor har byen også oplevet en kraftig stigning i huspriserne. Udover de mange detailbutikker der er åbnet i byen har Støvring også et gymnasium, Støvring Gymnasium.

Støvring havde i 2011 6.927 indbyggere. Byen ligger nær Rold Skov og har en afkørsel til E45-motorvejen. Støvring ligger cirka 20 kilometer fra Aalborg Centrum. Den største vej i byen er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum.

 

Find andelsbolig til salg i Støvring

Leder du efter en andelsbolig til salg i Støvring? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Støvring. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Støvring der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Støvring - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Støvring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Støvring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Støvring som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Støvring?

I Støvring finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Støvring ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Støvring kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Støvring?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Støvring.

Hvor meget koster en andelsbolig i Støvring?

Prisen på en bolig i Støvring afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Støvring.