Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Vodskov

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Vodskov. Mere info om andelsboliger til salg i Vodskov.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Vodskov. Mere info om andelsboliger til salg i Vodskov.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Vodskov

 

Vodskov er en satellitby til Aalborg beliggende i Vendsyssel i Aalborg Kommune. Byen ligger tæt ved E45-motorvejen imellem Aalborg og Hjallerup. Vodskov var indtil 1968 en stationsby, hvor den sidste jernbanelinje, der gik igennem byen, stoppede. Vodskov har mange detailbutikker samt en række specialbutikker og folkeskolen i Vodskov er blandt Aalborg Kommunes største. Samtidigt er der en lang række fritidstilbud til børn og unge, hvilket sammen med placeringen tæt på Aalborg gør Vodskov til en attraktiv by især for børnefamilier.

Vodskov havde i 2011 4.399 indbyggere. Byen ligger i Vodskov Sogn, der er en del af Aalborg Kommune, beliggende i Vendsyssel. Vodskov ligger ca. 11 kilometer nord for Aalborg, mens E45-motorvejen løber umiddelbart ved siden af byen. De største veje i Vodskov er Tingvej og Vodskovvej.

 

Find andelsbolig til salg i Vodskov

Leder du efter en andelsbolig til salg i Vodskov? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Vodskov. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Vodskov der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Vodskov - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Vodskov

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Vodskov. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Vodskov som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Vodskov?

I Vodskov finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Vodskov ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vodskov kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Vodskov?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Vodskov.

Hvor meget koster en andelsbolig i Vodskov?

Prisen på en bolig i Vodskov afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Vodskov.