Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger i Ørestad

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2301 Ørestad.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2301 Ørestad.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Ørestad. Klik her for at læse mere
oerestad

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Ørestad. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Ørestad. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. På Vestamager finder du Ørestad. Denne bydel kendetegnes ved at være af de nyere bydele med flere arkitektoniske bygninger. Byggeprojekterne har været i gang siden 1995 og er stadig en by under udvikling. Eksempler på den nævneværdige arkitektur er VM-bjerget, 8Tallet og Royal Arena.

Ørestaden ligger på Vestamager og er de sidste 5-10 år blevet mere velkendt. Bydelen byder på mange moderne nybyggerier, som både er til beboelse og kulturoplevelser. Kommer du til Ørestaden ser du en klar forskel på traditionel københavnsk arkitektur og den moderne arkitektur, som vel at mærke bærer præg af københavnske træk. Kendetegnet ved Ørestaden er de fremtids- og sci-fi lignende designs for både boliger, grønne områder og offentlig transport (navnlig metroen). De fleste hæfter sig oftest ved Field's, Skandinaviens største shopping center, som ligger lige ved Ørestad Station. Ligeledes ligger mange store virksomheder og hoteller placeret i Ørestaden. 
For de arkitekturinteresserede, eller dem som blot nyder synet af nymoderne byggerier, er nogle af de mest nævneværdige bygninger VM-bjerget, 8Tallet, Royal Arena og Bella Sky. Man kan desuden komme naturen ved på Amager Fælled.

Transportmulighederne er mange med både metro, busser og lufthavnen.