Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Valby

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Valby.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Valby.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Valby. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Valby. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Valby er en af Københavns største bydele og strækker sig fra Vesterbro til Hvidovre. Valby har før i tiden været et rigtigt arbejderområde, men i takt med den stigende tilflytning bliver Valby mere og mere eftertragtet for familier, unge, ældre og virksomheder. I Valby ligger Valbyparken, hvor der afholdes diverse koncerter og sportsbegivenheder. Den vestlige del af Valby ligger lidt selv sagt lidt væk fra centrum, men den offentlige transport er omfattende i hele bydelen og så bygges der flere metrostationer indenfor de næste 5 år.

Værd at vide når du søger bolig i Valby

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

 

Find andelsbolig til salg i Valby

Leder du efter en andelsbolig til salg i Valby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Valby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Valby - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Valby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Valby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Valby som matcher dine søgekriterier.