Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Helsingør

Find din andelsbolig i Helsingør på listen med ledige andelsboliger til salg i Helsingør herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Helsingør. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Helsingør. Mere info om andelsboliger til salg i Helsingør .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Helsingør. Mere info om andelsboliger til salg i Helsingør .

Find din andelsbolig i Helsingør på listen med ledige andelsboliger til salg i Helsingør herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Helsingør. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Helsingør

 

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Helsingør. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Helsingør. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Helsingør har beliggenhed ud til vandet oppe nord på overfor Helsingborg. Byen er utrolig hyggelig, intens og idyllisk. Der er flere hyggelige gågader, som blot er nogle af de træk som nostalgisk tager tankerne tilbage til gamle dage. Der er mange butikker, caféer og restauranter, som du kan lægge et besøg forbi i Helsingør. Du kan også gå en tur ned til havnen, hvor du kan nyde den flotte udsigt udover vandet og Kronborg Slot.

 

Find andelsbolig til salg i Helsingør

Leder du efter en andelsbolig til salg i Helsingør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Helsingør. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Helsingør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Helsingør - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Helsingør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Helsingør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Helsingør som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Helsingør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Helsingør kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Helsingør?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Helsingør.

Hvor meget koster en andelsbolig i Helsingør?

Prisen på en bolig i Helsingør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Helsingør.