Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Odense C

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Odense C. Mere info om andelsboliger til salg i Odense C .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Odense C. Mere info om andelsboliger til salg i Odense C .

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Odense C

 

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find andelsbolig til salg i Odense C

Leder du efter en andelsbolig til salg i Odense C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Odense C. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Odense C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Odense C - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Odense C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Odense C som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Odense C?

I Odense C finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Odense C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Odense C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Odense C.

Hvor meget koster en andelsbolig i Odense C?

Prisen på en bolig i Odense C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Odense C.