Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Herlev

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Herlev. Mere info om andelsboliger til salg i Herlev .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Herlev. Mere info om andelsboliger til salg i Herlev .
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Herlev. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Herlev

 

Herlev er en forstad til Storkøbenhavn med mere 25.000 indbyggere. Det er samtidig hovedbyen i Herlev Kommune, der var uberørt under Kommunalreformen i 2007. Herlev var i starten af det 20. århundrede en udpræget landkommune, på trods af at Herlev fik en station på Frederikssundbanen i 1879, noget der for mange andre byer i Storkøbenhavn satte gang i byudviklingen. Stationen lå dog for langt fra Herlev landsby til at udviklingen for alvor tog fart og først efter 2. verdenskrig begyndte Herlevs eksplosive udbygning da store dele af landejendomme blev opkøbt af og senere udstykket til bebyggelse.

I dag er Herlev præget af trafikstrukturen i og omkring byen, og flere hovedveje samt motorveje løber umiddelbart uden for byen. Dette har medført et stort industrikvarter uden for Herlev, der strækker sig helt ind i Ballerup kommune. Herlev er præget af etagebyggeri omkring landsbykernen, mens der nord for stationen ligger en lang række parcel- og villahuse.

Herlev havde i 2011 26.506 indbyggere. Herlev Kommune har et samlet areal på 12,04 km2. Herlev ligger imellem Ballerup og Brønshøj, mens byen grænser op mod Søborg og Bagsværd mod Nord. Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej er de største veje i byen.

 

Find andelsbolig til salg i Herlev

Leder du efter en andelsbolig til salg i Herlev? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Herlev. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Herlev der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Herlev - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Herlev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Herlev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Herlev som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Herlev?

I Herlev finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Herlev ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Herlev kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Herlev?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Herlev.

Hvor meget koster en andelsbolig i Herlev?

Prisen på en bolig i Herlev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Herlev.