Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Billig andelsbolig med mulighed for hurtig flytning

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 740964
  • 67 m2
  • 1
  • 275.000 DKK
  • 4.629 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Aalborg Centrum

VIDEO:
[xxxxx]


OMRÅDET:

Denne skønne andelsbolig har en god beliggenhed i populære Vejgaard. Vejgaard er en bydel i Aalborg og har alle faciliteter at byde på. Her er et godt naboskab, et fantastisk lokalsport liv og alle muligheder for indkøb. Nærområdet har alt det, I skal bruge af butikker og andre fornødenheder. Der er dejlige grønne omgivelser nærved i Sohngårdsholmsparken. Og så er Aalborg centrum kun en kort cykeltur væk. Inden for ca 100 m kan nævnes bl.a. slagter, indkøb, apotek, bibliotek og matas.


HJEMMET:

På 1. sal finder man denne indflytningsklare andelsbolig, som netop er blevet malet 1. juni. Man træder ind i entréen med plads til sko- og overtøj. Herfra adgang til det hjemmets stue, som har en god størrelse og et dejligt lysindfald. Her er god plads til både sofagruppe og spiseplads i forbindelse. Køkkenet fremstår velholdt og med udkig til baggården. Badeværelset er med separat bruseniche samt klinker fra gulv til loft. Soveværelset vender ud mod baggården, hvor den skønne vestvendte altan har masser af aftensol.
Husdyr er tilladt.


Til Andelsboligforeningen er der parkeringspladser efter først til mølle princippet, gratis vask samt et depotrum til lejligheden.

Det er muligt at lave forældrekøb i denne foreningen og udlejning med bestyrelsens tilladelse.

Denne andelsbolig ligger på Hadsundvej i Aalborg Centrum. Aalborg Centrum har postnummeret 9000, og ligger i kommunen Aalborg,  som ligger i Aalborg. Andelsboligen er i alt 67 m2 fordelt på 1 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen for andelsboligen er 275.000 kr. kr. Boligydelsen er 4.629 kr. per måned.

Lignende boliger