Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

95 m2 andelsbolig til salg på 1665 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 741499
  • 95 m2
  • 4
  • Ikke angivet
  • 4.576 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1665, 4 vær., 95 kvm., boligydelse kr. 4576, andelsvurdering kr. [xxxxx]. sal

Vi har en venlig og meget lys 4 værelses lejlighed på 5. sal, i den hyggelige del af Valdemarsgade, lige ved Sct. Matthæus Kirke.
Lejligheden består af en fordelingsgang med adgang til 2 store vestvendte stuer med masser af eftermiddags- og aftensol, 2 østvendte soveværelser, badeværelse og køkken med god plads til spisebord. Fra køkkenet er der adgang til bagtrappe der fører til vores grønne, børnevenlige gård, hvor der er masser af plads til at lege, grille og nyde solen.
Fra alle rum er der god udsigt over Vesterbros tage.
Til andelen hører privat loftrum.
Der er mulighed for at bygge altan.
Lejligheden er beliggende tæt på Enghave plads. Der er næsten ingen trafik i gaden, som er ensrettet.
Lejligheden er en del af en lille andelsforening med sund økonomi og med fastforrentede lån.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Vores ønsker:
Større lejlighed, mindst 115kvm, på Vesterbro eller Frederiksberg. Helst med grøn og børnevenlig gård og altan.Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1665, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 95 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.576 kr. per måned.

Lignende boliger