Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

76 m2 andelsbolig til salg i 1353 København K

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 741550
  • 76 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 4.500 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, København K (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København K, Andelslejlighed byttes, 1353, 3 vær., 76 kvm., boligydelse kr. 4500, andelsvurdering kr. [xxxxx]Kun bytte (henvendelser om salg besvares ikke). BILLIG 3 værelsers andelslejlighed på 76 kvm med lav ydelse CENTRALT placeret i indre København BYTTES til STØRRE. Haves:3 værelsers andelslejlighed på tredje sal i København K tæt på søerne, Østre anlæg, botaniskhave samt alle indre bys fornødenheder. Lejligheden har stue en-suite delt med en specialbygget glas/metal-skydedør, større badeværelse med gulvvarme og mulighed for at anbringe et badekar, samt et stort soveværelse med udgang til en vestvendt altan med udsigt over hele den børnevenlige gård. Hoved- og bagdør er for nyligt skiftet til brandsikre døre med elektronisk lås. Køkken, bad og (oprindelig) gulv er blevet renoveret i slut 0'erne og trænger til en kærlig hånd. Forbedringerne er derfor på den lave side og man har mulighed for at give lejligheden sit helt eget præg. Andelsforeningen har en sund og god økonomi samt godt fællesskab og fælles faciliteter (tagterrasse, vaskekælder, træningslokale). Lejligheden skal have et boligareal på minimum 110 kvm. Yderligere information:Månedlig ydelse 4500 kr.Andelspris 1.351.000 krForbedringer for omkring 150.000 kr.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:Vi ønsker at bytte til en større lejligheden i København K, indre Ø eller Frederiksberg.Denne andelsbolig ligger i København K. København K har postnummeret 1353, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 76 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.500 kr. per måned.

Lignende boliger