Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

55 m2 andelsbolig til salg i 2400 København NV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 742886
  • 55 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 3.600 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, København NV (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2400, 3 vær., 55 kvm., boligydelse kr. 3600, [xxxxx] St

OBS er kun interesseret i at bytte!Da vores familie for nylig voksede fra tre til fem, står vi nu og mangler lidt ekstra albuerum. HAVES: 55kvm. 3 værelses med overdækket altan i Nordvests skønne fuglekvarter. 889.000 kr./3600 kr.
Forbedringer: ca. 80.000 kr.OM LEJLIGHEDEN: 55 kvm i en høj stue.
Opdelt soveværelse med smukke franske døre, så der kommer godt med lys i begge rum. Rummelig dagligstue/spisestue med udgang til altanen der kigger ud i foreningens dejlige have (der står et skønt kirsebærtræ lige udenfor altanen, så man er sikret en ekstra smuk udsigt hele foråret). Der er installeret både vaskemaskine og opvaskemaskine i lejligheden, men forening har også et vaskeri hvis man får brug for en tørretumbler. Jeg er møbelsnedker og har bygget en masse fede løsninger (heriblandt en indbygget slagbænk, med opbevaring, i stuen). OM FORENINGEN: Foreningen har to store skønne haver, hvor man må holde fest, leje højbede til sine grønne fingre, fodre fugle, eller bare slikke sol - der er en lille legeplads til børnene i den ene have og stort tørrestativ “område” i den anden have.
Vi har netop fået skiftet vinduer i hele foreningen. OM OMRÅDET: Nordvestkvarteret blomstrer og lejligheden ligger i gåafstand til mange af kvarterets fede spaces. Heriblandt Nordvests egen ciderbutik, et lille værksted/galleri, Fuglekvarterets Fællescafe, cafeen Fovl og legepladsen Pipperen. Derudover er man kun en kort cykeltur fra biblioteket på Rentemestervej, legepladsen Degnestavnen, samt Demokrati Garagen hvis man får lyst til friskbagte boller, en frisk drink eller debat.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

En lille Nordvest perle til dig der ønsker at downsize.ØNSKES: Min. 80kvm (gerne større) - 4 værelses andel helst på Nørrebro eller Nordvest grundet institution.Denne andelsbolig ligger på Mågevej i København NV. København NV har postnummeret 2400, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 55 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 21.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.600 kr. per måned.

Lignende boliger