Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Skøn to-værelses i Sydhavnen (tæt på Valbyparken)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749294
  • 61 m2
  • 2
  • 1.995.000 DKK
  • 3.673 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, København SV

Sælger min skønne og farverige lejlighed efter at have boet i andelsboligforeningen i over 10 år. Lejligheden er på øverste/anden sal i bygningen. Jeg har været så utrolig glad for at bo i den stille og naturrige del af Sydhavnen, hvor man både er enormt tæt på byen men også har rig mulighed for løbeture og solbadning i naturomgivelserne i Valbyparken.

Lejligheden blev nymalet da jeg flyttede ind i 2020, og køkkenet blev også moderniseret dengang. Køkkenet har desuden opvaskemaskine, køleskab med frys og ovn som alle følger med i prisen. Der er gamle trægulve i hele lejligheden og den har et rummeligt badeværelse. Lejligheden har to store værelser samt en stor altan.

Der er vaskekælder (direkte nede i kælderen), og det koster 100 kr. pr. person i husstanden for gratis vask og tørretumbler, ligesom der er stort rum tilknyttet til at kunne hænge tøj til tørre. Der er kun ca. 15 husstande, der bruger vaskekælderen. Der hører desuden et kælderrum til lejligheden.

Der er også et hyggeligt gårdmiljø med to legepladser, og stort grillområde/fællesområde med plads til 50-70 spisende inkl. køkken og badeværelsesfaciliteter ved grillområdet nede i gården. Det er perfekt til sommerfester!

Lejligheden ligger tæt på gode indkøbsmuligheder (Super Brugsen, Irma og Fakta) samt god sushirestaurant, smørrebrødsjomfruer, flere pizzarier, kiosker, kaffebarer, cykelbutik og ikke mindst Valbyparken lige i baghaven. Parkering er gratis og kræver ingen tilladelse i hele området, og der er kun 5 minutters gang til Sjælør station. Der er desuden flere busruter – 9A lige foran døren samt flere ved stationen. Der er også ved at blive færdiggjort sidste del af Cityringen som bl.a. inkluderer en metrostation 7 minutter væk ved Mozarts Plads.

Forældrekøb er også en mulighed.

Andelsforeningen er veldreven med en sund økonomi og lav gæld, i.e. en belåningsgrad på under 25% af ejendommens værdi og der er kun et fastforrentet prioritetslån med afdrag. Der findes opdateret vedligeholdelsesplan fra 2022, der dækker den kommende 10 årig periode og bestyrelsen er generelt meget effektive til at få gennemført planlagt og løbende vedligehold. Der kommer opdateret valuarvurdering til maj 2023.

Denne andelsbolig ligger på Händelsvej i København SV. København SV har postnummeret 2450, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 61 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen for andelsboligen er 1.995.000 kr. kr. Boligydelsen er 3.673 kr. per måned.

Lignende boliger