Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

55 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749489
  • 55 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 1.852 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Kbh N, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 55 kvm., boligydelse kr. 1852, andelsvurdering kr. 605000, [xxxxx] 1. Sal

Kun bytte til større - henvendelser om salg besvares ikke.NB: Vi har ikke travlt med at flytte, og vi venter derfor gerne på den helt rette lejlighed. Trepartsbytte er også en mulighed.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønsker du en billig andelslejlighed?HAVES:
Andelspris: 605.000,- plus et mindre beløb for forbedringer. Boligydelse: 1852,-, aconto varme 675,-, altanydelse 618,-. Altanlånet kan dog indfries, såfremt det ønskes. I alt 3145,- eksklusiv el og gas (vi får dog altid penge tilbage for varme).
Vores lejlighed ligger mellem Assistens Kirkegård og Stefansgade med kun 250 meter til metrostationen Nørrebros runddel. Der er grøn gård med nyetableret legeplads samt sydøstvendt altan. Hund er tilladt.ØNSKES:
Vi har boet i vores dejlige lejlighed i 7 år men søger nu noget større - allerhelst på Nørrebro, da vi er rigtig glade for at bo her. Vi er dog også åbne for Frederiksberg eller Østerbro. Vi søger minimum 65 m2 samt altan eller mulighed herfor. Minimum tre værelser eller to værelser samt alrum. Det er vigtigt, at der ikke er trapper i lejligheden og ønskeligt er første sal eller stuen.Denne andelsbolig ligger på Holtegade i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 55 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 1.852 kr. per måned.

Lignende boliger