Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

48 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749666
  • 48 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 5.030 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København N, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 48 kvm., boligydelse kr. 5030, andelsvurdering kr. 0, [xxxxx] St

ANDELSBYTTE til tilsvarende eller større.
- henvendelser vedrørende salg besvares ikke!
HAVES:
- Delevenlig 2 værelses lejlighed
- 48 kvm
- Meget høj stuelejlighed (lokale ligger under)
- 7 trin ned af køkkentrappe til gård
- Husdyrhold tilladt
- Tilknyttet kælderrum
- Pris: ca. 828.000 kr.
- Månedligydelse: 5.030 kr. (inkl. vand og varme).

Jeg overvejer at bytte min andelslejlighed, grundet ønske om luftforandring.
Min lejlighed er placeret på en stille sidegade, bag Sankt Hans Torv, på indre Nørrebro. Lejligheden ligger tæt på grønne områder, indkøb og offentlig transport samt 5 minutters gågang til søerne. Andelsforeningen har et fælleslokale til frit brug, vaskeri, cykelkælder og et hyggeligt gårdmiljø, som deles med anden andelsforening. Lejligheden har på nuværende tidspunkt ikke et bad, dog er der rig mulighed for at etablere dette, som mange andre i foreningen. Der kan benyttes et bad nede i kælderen, som højst to personer bruger.Kontakt angående mulig bytning af andel, foretrækkes først via DBA.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKER:
- Cirka samme pris på bolig og ydelse
- Minimum samme kvm
- Tilladelse til hundehold
- Beliggenhed: Frederiksberg eller ydre NørrebroDenne andelsbolig ligger på Poppelgade i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 48 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 5.030 kr. per måned.

Lignende boliger