Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

70 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749707
  • 70 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 3.470 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg , Andelslejlighed byttes, 2000, 3 vær., 70 kvm., boligydelse kr. 3470, andelsvurdering kr. [xxxxx]BYTTEANNONCE.
Sælges ikke. Intern venteliste. Henvendelser om salg besvares ikke. Haves:3v på Frb med køkken alrum med udgang til stor altan ud mod gård og udsigt over grønt område. Meget lys. 5 min gang til Frb Have og tæt ved metro.
Stuk, originale høvlede gulve med lud og lak
Karnap i stue, indbygget skab i entre, høje paneler i entre.
Nyt køkken med egetræs lamel låger samt hvide matte låger foroven. Nyere hårde hvidevarer. Godt badeværelse med opbevaringsplads og plads til vaskemaskine med gulv varme (fjernvarme)
Filtede vægge og ny el i alle rum
Stort loftsrum medfølger
Tilladelse til kat/lille hund
Altan på 3 x 1,5 m
Tæt på indkøb, Frb Centeret, CBS, træningscenter
3 sal.
68 kvm 71 jf BBR
Sund forening. Ydelse 3470 kr
Forbedringer ca. 90 tkr.
Fastfrossen valuar vurdering. Ved seneste indhentede valuar vurdering lå andelskronen højere end nuværende

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes større andel på min 90 kvm med altan eller godkendt altanprojekt på Frederiksberg tæt på Frederiksberg Have i sund forening. Herskabsstil.
2. Sal eller højere. Disse er ufravigelige krav til et bytte.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 70 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.470 kr. per måned.

Lignende boliger