Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

45 m2 andelsbolig til salg på 1864 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749712
  • 45 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 3.100 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 1864, 2 vær., 45 kvm., boligydelse kr. 3100, andelsvurdering kr. [xxxxx]Lejligheden ligger skønt på Frederiksberg på 1 sal, over for lejligheden ligger en lav bygning således at lejligheden har et dejligt sollys det meste af dagen. Lejligheden er 45 kvm fordelt på et køkken, stue, værelse, fordelingsgang og toilet.
Lejligheden har et klassisk køberhavnertoilet med bad, er det ikke sagen er der også bad i kælderen. Det er en velfungerende og sund forening. Altanprojekt på tegnebrættet.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Jeg ønsker at bytte min andelslejlighed på Grundtvigsvej på Frederiksberg, der er placeret dejligt på en rolig gade men med massere af liv rundt om på blandt andet Gammel Kongevej og Falkoner Allé.SØGER
Jeg ønsker at bytte til en andelslejlighed på Frederiksberg C eller på Østerbro ca. 50-100 m2, 2-4 værelser og med andelsværdi op til ca. 2.700.000 og boligydelse på max ca. 5000. Alt indenfor disse kriterier har interesse, nyrenoverede såvel som lejligheder med behov for en omgang kærlige hænder. Jeg er villig til at lave en god byttehandel, hvis du har den rette lejlighed at bytte med.
Skriv også gerne, hvis du har en idé til tre-parts bytte :)
Henvendelser om rent salg besvares ikke.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1864, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 45 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.100 kr. per måned.

Lignende boliger