Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

112 m2 andelsbolig til salg på 1855 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749756
  • 112 m2
  • 4
  • Ikke angivet
  • 4.496 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1855, 4 vær., 112 kvm., boligydelse kr. 4496, andelsvurdering kr. [xxxxx]Haves:
Lys, smuk 4-værelses (opr. 4½) herskabslejlighed på FRB C. Lejligheden indeholder 3 sydvendte stuer en suite med fløjdøre. Hver stue har egen indgang og kan hver især anvendes som værelse. Derudover rummeligt køkken sammenhængende med entré/gangareal, stort soveværelse, ældre badeværelse med badekar og vaskemaskine/tørretumbler. Afhøvlede gulve og 3½ meter til loftet med smuk stuk. Lejligheden er renoveret i 2013, herunder ny el, filt på alle vægge og nyt køkken. Køkkensiden af lejligheden har udsigt ud over parken Rosenhaven. Beliggende på 2. sal i lille, fredelige andelsforening med hyggelig, fælles baghave, der kun deles af foreningens otte andelshavere. Beliggende på stille vej ml. Gl. Kongevej og FRB Allé. Til lejligheden hører to store loftsrum. I foreningen findes cykelkælder, fælles opbevaringsplads og tørreloft. Sund og veldreven forening med lav gæld og fastforrentet realkreditlån, hvor der yderst sjældent kommer lejligheder til salg. Altaner mod Rosenhaven diskuteres i foreningen.
Den store stue er pt. delt i 3 små børneværelse med skillevægge, men den oprindelige stue kan nemt gendannes.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
Større 140m2+ lignende lejlighed på Frederiksberg C. Vores familie er ved at vokse ud af vores nuværende lejlighed. Vi har dog ikke travlt med eventuelt bytte.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1855, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 112 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.496 kr. per måned.

Lignende boliger