Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

70 m2 andelsbolig til salg på 2100 København Ø

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749934
  • 70 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 1.400 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Østerbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Købehavn, Andelslejlighed byttes, 2100, 3 vær., 70 kvm., boligydelse kr. 1400, [xxxxx] 27 2

HAVES
Ejerlejlighed på 59 m2 + hems på ca 12 m2 (tæller ikke med i BBR).Ejerlejlighed i det hyggelige Vibekevang kvarter på grænsen mellem Østerbro og Nørrebro - nyrenoveret med altan, hems og åbent køkkenalrum. Området er fredeligt og vi deler en hyggelig have med de fem andre lejligheder i huset.
Lejligheden er lys og åben med fire ovenlysvinduer og fritlagte spær. Der er brændeovn, som sørger for varme og hygge i de mørke måneder. Den blev gennemrenoveret i 2019 med ny el, ny isolering, nyt køkken med håndlavede fliser på væggen, altan og åbning op til kip samt hems. Hemsens gulvareal er ca 12 m2 og tæller ikke med i de 59 m2. Hemsen egner sig perfekt til soveværelse eller kontor. Adgang via hemsetrappe. Der er omkring 190 cm til loftets spids fra hemsegulvet.
Altanen er ca. 100x180.
Badeværelset er relativt småt, men med vindue og i ok stand.
Lejligheden er delt op i et stort åbent rum med adgang til hems og et mindre lukket værelse på omkring 9 m2.
Der er ikke lån i foreningen, og den månedlige ejerudgift er lige knap 1.400 kr.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES
Vores ønske med denne annonce er at finde nogen, som vil bytte med en lejlighed, der er større end vores, gerne 90-120m2. Både andel og ejer har interesse.
Helst på Nørrebro pga. børnenes institution, men Østerbro, NV, Frederiksberg og Vesterbro har også interesse, hvis det helt rigtige match dukker op.
Lejligheden er vurderet i december 2022 til en markedspris på 3.800.000 kr.
Henvendelser om direkte salg vil ikke blive besvaret.Denne andelsbolig ligger på Vibekegade i Østerbro. Østerbro har postnummeret 2100, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 70 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 1.400 kr. per måned.