Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

60 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 750055
  • 60 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 3.200 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 60 kvm., boligydelse kr. 3200

Vi er et par som er heldige at eje to andelslejligheder på Nørrebro. VI er nu på jagt efter noget større, og fælles, og håber derfor at vi kan finde nogen, som vil bytte noget større til to mindre. Vi er kun interesseret i at bytte.Vi leder efter: andelslejlighed, +90kvm, minst tre værelser, gerne i centrale København (N, V, K, Ø) eller NV.Vi har: to virkeligt hyggelige to-værelses lejligheder, med forskelige egenskaber:Den ene er en hyggeig to-værelses lejlighed på indre Nørrebro, på en stille gade med meget lidt trafik, lige ved søerne. Lejligheden er på 2 etage med elevator. Ca 55 kvm. Kombineret køkken/stue. Slibede trægulve. Toilet med bad. Boigydelse på ca 4000 kr. Vurderet til ca. 1.7 mio. God forening.Den anden lejlighed ligger på centrale Nørrebro iige ved den Sorte Palds. Det er en lys og rumlig to-værelses lejlighed på 4 etage, ca 60 kvm. Boligydelse på ca 3200 kr. Vurderet til ca 1. mio. Også her en god forening.Skriv endelig, hvis I er interesseret.


Denne andelsbolig ligger i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 60 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 5.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.200 kr. per måned.