Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

72 m2 andelsbolig til salg på 1853 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 750105
  • 72 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 2.328 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1853, 2 vær., 72 kvm., boligydelse kr. 2328, andelsvurdering kr. [xxxxx]BYTTE - SØGER BILLIG ANDEL ELLER LEJELEJLIGHEDLejligheden ligger på første sal på Maglekildevej, 250 m. fra hovedindgangen til Frederiksberg Have, parallelvej til Frederiksberg Allé. Skønt og roligt område, tæt på alt. Dejlig sydvestvendt altan med masser af sol i forlængelse af stuen, med franske døre så man kan åbne helt op, og generelt har lejligheden et godt lysindfald i den ende af lejligheden. God gammel andelsforening med tjek på tingene og en super økonomi, som den lave ydelse også afspejler. Velholdt ejendom med elevator, vaskerum mm.Pt. er lejligheden sat op som en 3-værelses, med gipsvægge og bondehusvinduer, der danner et ekstra værelse i stuen. Kan nedtages igen.Vi elsker virkelig at bo her, men vi er på udkig efter noget billigere. En billig andel eller en billig lejelejlighed har interesse.


Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1853, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 72 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.328 kr. per måned.

Lignende boliger