Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

64 m2 andelsbolig til salg på 2100 København Ø

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 750355
  • 64 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 2.400 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Østerbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København Ø, Andelslejlighed byttes, 2100, 2 vær., 64 kvm., boligydelse kr. 2400, andelsvurdering kr. [xxxxx]Andelslejlighed byttes til mindre leje- eller andelslejlighed. Haves: Strandboulevarden 14. st.
Skøn stuelejlighed i ambassadekvarteret på indre Østerbro. Dejlig beliggenhed lige ved Classens Have, Østerport st., kastellet, Langelinie og en kort gåtur fra søerne.
Særdeles attraktiv lejlighed, hvor samtlige kvadratmeter er udnyttet optimalt i en god planløsning. Lejligheden er i god stand og med rummelig entre, separat køkken med nyt komfur, ny opvaskemaskine, nyt køleskab og fryser. Stue med opbevaringsplads i indbyggede skabe og et rummeligt soveværelse. Afslebne og nylakerede trægulve. Der opsat ny håndklæderadiator på det rummelige badeværelse, som har separat bruseniche og nyt toilet og håndvask. Ny vaske/tørremaskine, indbygget i nyt skab. Stor entre med indbyggede skabe. Nye loftlamper opsat i alle værelser.
Meget flot gård, da gennemgribende gårdrenoveringsprojekt netop er afsluttet.
Bekvem adgang til rummeligt og tørt depotrum. Gode parkeringsforhold, aflåst cykelparkering og vaskekælder.
Særdeles sund og veldrevet andelsforening.
Faldstammer er udskiftet og nye radiatorer er etablerede over sommeren 2020.
500m til Metro på Oslos Plads.
Bred cykelsti under etablering, hvorefter det vil være fortorv, cykelsti, parkeringsrække og derefter kun én kørselsbane.
Foreningen har ingen venteliste, så lejligheden kan sælges frit.


Denne andelsbolig ligger i Østerbro. Østerbro har postnummeret 2100, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 64 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.400 kr. per måned.

Lignende boliger