Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Kolding (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

244 m2 andelsbolig til salg i 6000 Kolding

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Kolding, Andelslejlighed byttes, 6000, 7 vær., 244 kvm., boligydelse kr. 4000

Bemærk: Ejerbolig (hus) byttes TIL andelslejlighed!Er der højt til loftet i din centralt beliggende herskabslejlighed i Århus midtby, men er kvadratmeterne ved at være for få til en voksende familie? Så er det måske nu, du skal flytte ”på landet”. Fx til Kolding, hvor du lige nu kan bytte med denne skønne villa, hvor der er lige så højt til loftet, lige så meget herskabelighed, men hele 240 m2 at gøre godt med. Masser af plads til fester, gæster, børn og besøg fra nær og fjern.
Super central beliggenhed med 10 min til fods til centrum og banegård, 5 min (selv på små ben) til den skønne, fredede Marielund skov og sø, hvor der er rige udfoldelsesmuligheder både sommer og vinter. En kort cykeltur til stranden både nord og syd for byen og ikke mindst kun 1 time i bil til Århus eller 2 timer København. Huset ligger nemlig helt rigtigt ifht motorvejen nord ud af byen.
Kolding byder i øvrigt på: flere gode skoler (både offentlige og private), et rigt udbud af aktiviteter både indenfor sport, musik og kreative fag for både børn og voksne, masser af byliv og udeliv ganske tæt på – og selvfølgelig også i nabobyerne Vejle, Fredericia og Middelfart. (Læs mere om huset på [xxxxx]
VI SØGER: Stor og velbeliggende og højloftet andelslejlighed eller ejerlejlighed i Århus C - eller evt. centralt i København/Frederiksberg/Valby. Min. 4 værelser, gerne altan og et godt gårdmiljø. Sund forening!
Skriv her ved interesse :-)