Trekanten, Slagelse - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Trekanten i 4200 Slagelse

Se alle andelsboliger til salg i Slagelse lige nu


Trekanten ligger i Slagelse Kommune


Find andelsbolig i Slagelse

Slagelse er en by med en lang historie, der går tilbage til vikingetiden. Byen er beliggende på Sydvestsjælland, ca. 90 km fra København. Slagelse var Sjællands syvendestørste by i 2023, en by med 34.648 indbyggere (2023).

Slagelse ligger tæt på motorvejene E47 og E20, hvilket giver nem adgang til resten af Danmark og Europa. Motorvejen E47 fører til København i nord og Aarhus i syd, mens motorvejen E20 fører til Odense i øst og Århus i syd.

Nogle af de største andelsforeninger i Slagelse er:

Andelsboligforeningen Vestervold: Andelsboligforeningen Vestervold er en af de største andelsforeninger i Slagelse med over 1.000 boliger. Foreningens boliger ligger i det centrale Slagelse tæt på butikker, restauranter og offentlig transport.

Andelsboligforeningen Vitus Bering: Andelsboligforeningen Vitus Bering er en anden stor andelsforening i Slagelse med over 800 boliger. Foreningens boliger ligger i det nordlige Slagelse tæt på naturen.

Bydele i Slagelse 

Slagelse er opdelt i forskellige bydele:

Bymidten

Bymidten er Slagelses historiske centrum og hjerte. Her finder man en række historiske seværdigheder, herunder Slagelse Slot, Antvorskov Kloster og Danmarks Jernbanemuseum. Bymidten er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Gammelbyen

Gammelbyen er en charmerende bydel med smalle gader, bindingsværkshuse og hyggelige butikker. Her finder man også en række historiske seværdigheder, herunder Slagelse Rådhus og Slagelse Kirke.

Holmstrup

Holmstrup er en familievenlig bydel med gode skoler, børnehaver og grønne områder. Her finder man også en række idrætsfaciliteter, herunder Slagelse Stadion og Slagelse Atletikstadion.

Mere information om Slagelse 

Hvis du søger en andelsbolig til salg i Slagelse, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan andelsboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Slagelse, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Slagelse i denne guide: Slagelse: Byen, der vil overraske dig.