Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

5-værelses andelsboliger til salg i København S

Du har søgt efter 5-værelses Andelsboliger til salg i København S. Herunder finder du alle de aktuelle 5-værelses andelsboliger til salg i København S lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 5-værelses andelsboliger til salg i København S
Du har søgt efter 5-værelses Andelsboliger til salg i København S. Herunder finder du alle de aktuelle 5-værelses andelsboliger til salg i København S lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 5-værelses andelsboliger til salg i København S
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i København S. Klik her for at læse mere

Her får du overblik over andelsboliger til salg i København S. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i København S. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. København S er den del af København, som i daglig tale også bliver kaldt Amager. København S, Amager, er en ø med gode broforbindelser til det resterende København. Byen er især populær om sommeren, hvor folk fra hele byen valfarter til Amager Strand. Herudover er der flere naturskønne områder på Amager, så som Kastrup Søbad, Kastrup Fort og Amager Fælled. Der afholdes flere begivenheder på Amager herunder sportsarrangementer, koncerter m.m.


 

Værd at vide når du søger 5-værelses andelsbolig i København S

 

Syd for København centrum finder du København S. Denne bydel har i løbet af de seneste år gennemgået en stor udvikling med mange nybyggerier og spændende arkitektoniske perler som spillestedet Royal Arena. Bydelen København S, Amager, er inden for kort tid steget i popularitet og som følge af byens udvikling og vækst, og øen bliver tit spået til at være det nye hippe sted i København.
Som beboer på Amager kan du få mange behov opfyldt; du bor centralt, da du nemt og hurtigt kan komme ind til centrum. Derudover er bydelen rig på natur- og kulturoplevelser både til lands og til vands.

Med store græsarealer og kort afstand til vandet er København S privilegeret med en skøn natur.
Amager Strandpark er populært hos københavnerne, som får muligheden for at nyde Øresunds friske vand både om sommeren og vinteren.
På gode sommerdage er Strandparken et befærdet sted, men der er stadig plads til, at alle kan få frisk luft og sand mellem tæerne.
Udover at være en naturoplevelse bliver der også afholdt forskellige sommerkoncerter.

I København S ligger også vand-ski parken Copenhagen Cable Park - Her kan du både prøve dine egne evner indenfor vandsport af og lade dig underholde af andres tricks. I parken afholdes der desuden store fester, Sankt Hans og klubaftener. 

København S er en bydel, der er kommet for at blive, ikke kun som beboelsesområde, men også som et symbol for moderne københavnsk kultur, natur og industri.

 

Find 5-værelses andelsbolig til salg i København S

Leder du efter en 5-værelses andelsbolig til salg i København S? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste 5-værelses andelsboliger i København S. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny 5-værelses andelsbolig til salg i København S der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle 5-værelses andelsboliger til salg i København S - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 5-værelses andelsboliger til salg i København S

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de 5-værelses nyeste andelsboliger i København S. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i København S som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i København S?

I København S finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i København S ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København S kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i København S?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i København S.

Hvor meget koster en andelsbolig i København S?

Prisen på en bolig i København S afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i København S.