Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Hjørring

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Hjørring. Mere info om andelsboliger til salg i Hjørring.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Hjørring. Mere info om andelsboliger til salg i Hjørring.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Hjørring

 

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.

 

Find andelsbolig til salg i Hjørring

Leder du efter en andelsbolig til salg i Hjørring? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hjørring. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Hjørring der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Hjørring - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Hjørring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hjørring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Hjørring som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Hjørring?

I Hjørring finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Hjørring ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hjørring kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Hjørring?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Hjørring.

Hvor meget koster en andelsbolig i Hjørring?

Prisen på en bolig i Hjørring afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Hjørring.