Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i København NV

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: København NV.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: København NV.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Her får du overblik over andelsboliger til salg i København NV. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i København NV. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. København NV bruges om den nordvestlige del af hovedstaden og refereres oftest til  'Nordvest'. Bydelen grænser op til Nørrebro, og mange betragter Nordvest som en forstad til netop Nørrebro. København NV ligner til forveksling Nørrebro med dets mangfoldighed i både mennesker, butikker, restauranter og ikke mindst kultur.
København NV er placeret tæt på Indre By og er et af de billigere steder at bosætte sig, hvis man gerne vil bo tæt på Indre By.

Værd at vide når du søger bolig i København NV

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.

 

Find andelsbolig til salg i København NV

Leder du efter en andelsbolig til salg i København NV? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i København NV der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i København NV - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i København NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i København NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i København NV som matcher dine søgekriterier.