Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i København NV

Find din andelsbolig i København NV på listen med ledige andelsboliger til salg i København NV herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i København NV. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter andelsboliger til salg i København NV. Mere info om andelsbolig til salg i København NV .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i København NV. Mere info om andelsbolig til salg i København NV .

Find din andelsbolig i København NV på listen med ledige andelsboliger til salg i København NV herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i København NV. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i København NV

 

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i København NV. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i København NV. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. København NV bruges om den nordvestlige del af hovedstaden og refereres oftest til  'Nordvest'. Bydelen grænser op til Nørrebro, og mange betragter Nordvest som en forstad til netop Nørrebro. København NV ligner til forveksling Nørrebro med dets mangfoldighed i både mennesker, butikker, restauranter og ikke mindst kultur.
København NV er placeret tæt på Indre By og er et af de billigere steder at bosætte sig, hvis man gerne vil bo tæt på Indre By.

 

Find andelsbolig til salg i København NV

Leder du efter en andelsbolig til salg i København NV? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i København NV. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i København NV der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i København NV - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i København NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i København NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i København NV som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i København NV?

I København NV finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i København NV ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København NV kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i København NV?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i København NV.

Hvor meget koster en andelsbolig i København NV?

Prisen på en bolig i København NV afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i København NV.