Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

104 m2 andelsbolig til salg på 1905 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg , Andelslejlighed byttes, 1905, 4 vær., 104 kvm., boligydelse kr. 4692, andelsvurdering kr. [xxxxx]Bytte til større.
Haves:
veldisponeret 4-vær.104m2 på Frederiksberg C., beliggende på en af de bedste adresser på Frederiksberg, en rolig sidegade til Gl.Kongevej, nær charmerende Værnedamsvej og
Sankt Jørgens Sø.
Klassisk, høj stuelejlighed (meget høj stue helt uden indkig), 1 soveværelse, 3 stuer en-suite med originale franske døre, original stuk og plankegulv, køkken med spiseplads, flisebadeværelse, skøn stor, grøn, solrig, børnevenlig gård med mange hyggekroge, græsplæner, frugttræer, sandkasser og gynger, rutchebane, basketballbane etc.
Gratis fællesvaskeri i kælderen.
Igangværende altanprojekt ind mod den hyggelige børnevenlige gård.
God økonomisk sund og velfungerede andelsforening, som afspejles i den lave mdr. ydelse. Kun byttehenvendelser besvares.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
Vi søger mere plads pga. familieforøgelse( 2 voksne 3 børn), stand underordnet, vi ønsker at blive boende på Frederiksberg, derfor kun bytte med lejlighed beliggende på Frederiksberg, andre bydele har ingen interesse.
Ønsker min. 5 vær., eller mulighed for at opdele til 5 vær., mindst 110m2 og gerne tilsvarende andelskrone.
Helst stuelejlighed eller max.1.sal - medmindre der er elevator.
Husdyr er tilladt i vores forening.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1905, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 104 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 1.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.692 kr. per måned.

Lignende boliger