Andelsboliglån

Ønsker du et andelsboliglån?


Søg andelsboliger i hele Danmark

Eftersom interessen for andelsboliger begynder at stige, bliver der stillet flere spørgsmål i forbindelse med lån dertil.

Der findes selvfølgelig en masse forskellige typer af lån. I forbindelse med et lån til en andelsbolig, er det relevant at overveje et andelsboliglån. Hvis du foretager et andelsboliglån får banken første prioritets pant i andelsboligen. Hvis det skulle ske at lånet ikke tilbage betales, betyder det så at banken får andelsboligen.

Dette giver banken en øget sikkerhed, og derfor er det typisk billigere at få et andelsboliglån, end et forbrugslån.

Det er dog altid en god ide at snakke med banken om dine lånemuligheder, da låne afgifterne på diverse slags lån, i den grad er baseret på ens privatøkonomi. Det er derfor meget forskelligt, hvor lav en ÅOP man kan få på lånet.

Kan jeg foretage et realkreditlån?

Det er ikke muligt at optage et realkreditlån på en andelsbolig. 

Men nogle banker er begyndt at fremsætte lånemuligheder som til forveksling kan minde om et realkreditlån. Denne udvikling skyldes den stigende interesse for andelsboliger, som der har fået mængden af lån i den forbindelse til at stige en del.

Se også:

Andel til salg
Andelsboliger til salg
Andelsboliger
Andelsboligforening
Andelsboligloven
Andelsboliglån
Billig andelsbolig
Andelslejligheder
Hvad er en andelsbolig?
Andel
Andel til salg
Andelslejlighed
Andelsrækkehus
Andelshus
Andelslejlighed til salg
Andelsrækkehuse
Andelsbolig til salg
Andels huse
Billige andelsboliger
Andelslejlighed København
Andelslejlighed Frederiksberg
Andelsboliger København
Andelsboliger Frederiksberg
Andelsboliger Vejle
Andel København
Lån til andelsbolig
Bytte andelsbolig
Byt andelsbolig
Bytte andel
Køb af andelsbolig

Andelsboliger til salg

På Andelsboliger.dk finder du tusindvis af ledige andelsboliger. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter andelslejligheder i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye andelsboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Andelsboliger kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Andelsboliger.dk!

Find andelsboliger til salg

Leder du efter en andelsbolig til salg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg - andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover.

Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer andelsboliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg 

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg som matcher dine søgekriterier.