Lån til andelsbolig

Få mere information om lån til andelsbolig.

Eftersom interessen for andelsboliger begynder at stige, bliver der stillet flere spørgsmål i forbindelse med lån til andelsbolig.

Der findes selvfølgelig en masse forskellige typer af lån. I forbindelse med et lån til andelsbolig, er det relevant at overveje et andelsboliglån. Hvis du foretager et lån til andelsbolig får banken første prioritets pant i andelsboligen. Hvis det skulle ske at lånet ikke tilbage betales, betyder det så at banken får andelsboligen.

Dette giver banken en øget sikkerhed, og derfor er det typisk billigere at få et lån til andelsbolig, end et forbrugslån.

Det er dog altid en god ide at snakke med banken om dine lånemuligheder, da låne afgifterne på diverse slags lån, i den grad er baseret på ens privatøkonomi. Det er derfor meget forskelligt, hvor lav en ÅOP man kan få på lånet.

Spørgsmål og svar

Andelsboliger til salg

På Andelsboliger.dk finder du tusindvis af ledige andelsboliger. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter andelslejligheder i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye andelsboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Andelsboliger kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Andelsboliger.dk!

Find andelsboliger til salg

Leder du efter en andelsbolig til salg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg - andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover.

Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer andelsboliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg 

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg som matcher dine søgekriterier.