Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

71 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749559
  • 71 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 7.900 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Valby (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Valby, Andelslejlighed byttes, 2500, 2 vær., 71 kvm., boligydelse kr. 7900, andelsvurdering kr. 750000, [xxxxx] 17 6

KUN INTERESSERET I AT BYTTE TIL STØRRE ANDEL - minimum 90kvm!HAVES: Dejlig lys lejlighed på 6. sal (med elevator) beliggende på Grønttorvet i Valby - som rummer éntre, stort badeværelse (m. vaskemaskine + tørretumbler samt indbygget højskab), køkken fra Svane (m. opvaskemaskine) samt alrum/stue m. gulv-loft vinduer og udgang til stor vestvendt altan på 6m2 og udsigt til Grønttorvsparken (fra 6. sal), derudover et dejligt soveværelse med indbygget skabsplads og stort vindue.
Som andelshaver deles adgang til fælles kæmpe tagterrasse m. drivhus i naboejendom. Herfra kan der nydes smukke solnedgange samt udsyn til hele Grønttorvsparken. I kælderen findes kælderrum + cykelkælder. Lejligheden er opført i 2018 og alting er derfor forholdsvist nyt - og det er tilladt at holde husdyr.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES: Større lejlighed (m. 3-værelses) - meget gerne med altan (Valby, Vanløse, København V,S,N,Ø Frederiksberg, Amager). Stand er underordnet.Denne andelsbolig ligger på Torveporten i Valby. Valby har postnummeret 2500, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 71 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 7.900 kr. per måned.

Lignende boliger