Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

93 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 750194
  • 93 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 5.803 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, København S (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

3v andel Islands Brygge Nordsjælland, Andelslejlighed byttes, 2300, 3 vær., 93 kvm., boligydelse kr. 5803, andelsvurdering kr. [xxxxx]Lys og velholdt 3 værelses andelslejlighed centralt på Islands Brygge byttes til lignende andelsbolig nord for København eller i Sorø.
(Se ønsket beliggenhed nedenfor)HAVES: 3 værelses andelslejlighed på Islands Brygge, 93 kvm, på 1. sal med dejligt lysindfald og roligt beliggende ud til kanal ved Myggenæsgade. En fransk altan mod syd og to store overdækkede altaner, mod øst og vest.
Meget velfungerende andelsforening med sund økonomi og godt naboskab.
Pris ca. 2.642.199,- kr. (vurdering maj 2022)
Boligydelse 5.803,00 kr.
Lejligheden indeholder: Køkken/alrum og stue i delvist åbent plan, med en stor altan i hver ende, to værelser og et godt badeværelse med separat brus, vaskesøjle og masser af skabsplads. Tilladelse til hund/kat. Mulighed for billig leje af p-plads i kælderen.
Rolig beliggenhed og samtidigt i hjertet af København. Tæt på grønne områder og Amager Fælled, Havnebadet, kulturliv, lejepladser, gode indkøbsmuligheder, metro m.m.Venligst kun henvendelser om bytte og hvor der er et realistisk match. Lejligheden er ikke til salg.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES: Vi søger en lignende andelsbolig nær skov, sø eller strand.
Beliggenhed:
- Nord for byen mellem Hellerup-Taarbæk, Humlebæk-Snekkersten, Hellebæk-Hornbæk
- I Sorø.Denne andelsbolig ligger i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 93 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 5.803 kr. per måned.

Lignende boliger