Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

63 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 750407
  • 63 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 1.993 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, København S (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2300, 3 vær., 63 kvm., boligydelse kr. 1993, [xxxxx]

Bytte af lejlighed på Amagerbro (3. sal). Vil gerne tættere på familie så søger primært Vesterbro, Kbh K og er åben over for indre Nørrebro.Jeg har en andelslejlighed i gåafstand til både Christiania/Christianshavn og Amager Strand. Lejligheden ligger på 3. sal og har en stor altan (4 x 1,5 m), som ligger ud til gården og går ud fra køkkenalrummet. Derudover er der to værelser, som lige nu bliver brugt som soveværelser, og et badeværelse med et indhak, så man ikke skal stå på toilettet for at tage et bad (det er svært at se på billedet, men rigtig rart at toilet, håndvask osv ikke bliver vådt hver gang, man går i bad). Lejligheden er meget delevenlig. Prisen er omkring 1,5 mio., inklusiv forbedringer. Den månedlige boligafgift er super lav på 2674 kr inkl. vand, varme og internet (ca 1990 uden). Der er billigt fælles vaskeri i gården. Gården er desuden super børnevenlig med legeplads og store grønne arealer, hvor der også er en stor solbriks, massere af plads til at tørre tøj, og halvtag til at parkere ladcykler og barnevogne. Derudover er der et festlokale som kan lejes billigt og en klub for børnene i gården, hvor de laver aftensmad, ser film, arrangerer bingo og andre hyggelige ting.Lejligheden er renoveret for et par år siden og ligger i en stor, sund forening. Facaden på hele bygningen er renoveret i 2022.Husdyr er tilladt, undtagen hunde.Søger ca. samme økonomi og størrelse (dog helst 3-værelses), men hvis nogle af de andre krav passer men størrelse/økonomi afviger lidt, så skriv gerne alligevel :)


Denne andelsbolig ligger på Bremensgade i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 63 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 19.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 1.993 kr. per måned.

Lignende boliger