Andelsbolig i Aalborg

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Aalborg på listen med andelsboliger i Aalborg på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Aalborg du ønsker. Du kan finde alle typer andel - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Aalborg -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Aalborg.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
82 boliger fundet
1 2 3 4 5

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige andelsboliger til salg i Aalborg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af andelsboliger til salg i Aalborg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal andelsboliger til salg i Aalborg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye andelsboliger i Aalborg der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af andelsboliger i Aalborg der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Aalborg over tid.

Dato Alle andelsboliger til salg Nye andelsboliger til salg Solgte andelsboliger
1. marts 2024 81 2 0
29. februar 2024 79 0 0
28. februar 2024 79 9 13
27. februar 2024 83 2 0
26. februar 2024 81 2 0
25. februar 2024 79 0 2
24. februar 2024 81 1 1
23. februar 2024 81 0 0
22. februar 2024 81 0 0
21. februar 2024 81 2 4
20. februar 2024 83 3 1
19. februar 2024 81 2 0
18. februar 2024 79 0 2
17. februar 2024 81 1 1
16. februar 2024 81 3 2
15. februar 2024 80 1 0
14. februar 2024 79 1 0
13. februar 2024 78 0 2
12. februar 2024 80 0 0
11. februar 2024 80 2 0
10. februar 2024 78 9 11
9. februar 2024 80 6 0
8. februar 2024 74 1 15
7. februar 2024 88 2 0
6. februar 2024 86 1 1
5. februar 2024 86 0 0
4. februar 2024 86 1 0
3. februar 2024 85 1 3
2. februar 2024 87 1 1
1. februar 2024 87 7 9
31. januar 2024 89 0 0

Statistik over udbuddet af andelsboliger til salg i Aalborg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af andelsboliger til salg i Aalborg.Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Aalborg over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Aalborg over tid.

Andelsboliger
Antal ledige andelsboliger 82
Antal nye andelsboliger siden i går 2
Antal solgte andelsboliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 5.926

Andelsbolig til salg i Aalborg

En andelsbolig er en unik boligform, hvor man er medlem af en andelsboligforening og via dette medlemskab har retten til at bo i sin andelsbolig.

Det kræver generelt solid research og velovervejet planlægning at finde den rette andelsbolig til salg.

Start med at definere dine nøgleprioriteter, konkrete krav og væsentlige behov – hvor bør andelsboligen være placeret, hvor stor skal den være, hvad er dit budget i relation til købsprisen, og så videre.

Du kan få et overblik over tilgængelige andelsboliger til salg i Aalborg på Andelsboliger.dk, som samler stort set alle andelsboliger til salg på markedet.

Du har mulighed for at finjustere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for andelsbolig til salg i Aalborg, der informerer dig om nye andelsboliger på markedet, som matcher dine angivne kriterier. Dette giver dig chancen for at være blandt de første, der tager kontakt til sælgeren eller mægleren– og derved forøge dine chancer for at blive den nye ejer af andelsboligen.

Få tips om søgning efter andelsbolig til salg i Aalborg i vores guide: Sådan køber du en andelsbolig – de 11 essentielle skridt.

Find en andelsbolig til salg i Aalborg med passende størrelse og indretning

Når du er på udkig efter en andelsbolig til salg i Aalborg, er det vigtigt, at boligen kan opfylde både dine nuværende og potentielle fremtidige behov. Andelsboligen bør have en størrelse og en rumfordeling, der harmonerer med din aktuelle livssituation og samtidig har potentiale til at tilpasse sig eventuelle fremtidige livsændringer, som eksempelvis familie forøgelse eller potentielle planer om at flytte til udlandet.

Indretningen og andelsboligen spiller en stor rolle, ikke kun i relation til den fysiske plads, men også med henblik på din daglige trivsel og generelle livskvalitet. De rigtige omgivelser kan være medvirkende til at gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig tryg og tilpas. Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du indretter din andelsbolig, i vores guide 12 trin til at indrette din andelsbolig - skab et hjem, der beriger din dagligdag.

Flytning til ny andelsbolig i Aalborg

Når beslutningen om at flytte til en ny andelsbolig i Aalborg er taget, skal du begynde organiseringen af selve flytteprocessen fra din nuværende bolig til den nye andelsbolig. Der er en række aspekter, du skal have styr på i løbet af flytningen, og derfor har vi udarbejdet denne guide, som vi håber kan hjælpe dig med din flytning: Tjekliste til flytning til andelsbolig.

Andelslejlighed i Aalborg

En andelslejlighed er en lejlighed i en andelsboligforening, som en andelshaver, der ejer ideel anpart af foreningen, har brugsret over. Når du køber en andelslejlighed i Aalborg, køber du ikke selve lejligheden, men derimod en andel i andelsboligforeningen. Andelsandelen giver dig brugsret til en bestemt andelslejlighed i foreningen. Du er altså ikke ejer af andelslejligheden, men har ret til at bo i den.

På denne side kan du få et samlet overblik over andelslejligheder til salg i Aalborg, der matcher dine krav. Vælg dine søgekriterier - størrelse og pris - i toppen af siden for at få vist andelslejligheder i Aalborg som passer til dig.

Salg af andelsbolig i Aalborg

Hvis du har en andelsbolig i Aalborg, som du ønsker at sætte til salg, kan du med fordel finde din køber via Andelsboliger.dk, der er en af Danmarks førende online platforme for salg af andelsboliger. Vi benyttes både af ejendomsmæglere og private sælgere, som ønsker at markedsføre deres andelsboliger.

Når du annoncerer din andelsbolig i Aalborg til salg på Andelsboliger.dk, bliver den eksponeret over for et omfattende udsnit af potentielle købere. Vores købersegment spænder bredt, fra unge førstegangskøbere til familier og modne par, der søger efter nye hjem.

Hvis du har en andelsbolig til salg i Aalborg, kan du oprette en boligannonce direkte på Andelsboliger.dk. Desuden kan du aktivt søge efter potentielle købere her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected] for en direkte og hurtig dialog. Vi står altid parat til at assistere dig med velovervejede råd i relation til dit boligsalg.

Vi har udarbejdet en guide, der beskriver salgsprocessen fra A-Z for dig: Sådan sælger du din andelsbolig – en 10-trins guide til salg og selvsalg.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Aalborg på listen med andelsboliger i Aalborg på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Aalborg du ønsker. Du kan finde alle typer andel - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Aalborg -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Aalborg.

Lav en boligagent og få besked om nye andelsboliger i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by med omkring 120.000 indbyggere. Byen ligger i Nordjylland ved Limfjorden.

Aalborg er kendt for sin rige historie og kultur. Byen er hjemsted for et stort antal museer, herunder Aalborg Historiske Museum, Aalborg Kunstmuseum og Nordjyllands Kunstmuseum. Aalborg er også en vigtig koncert- og operaby.

Aalborg er en moderne og levende by med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer. Byen har et godt cykelnetværk, og det er nemt at komme rundt til fods.

Transportforholdene i Aalborg er gode og varierede. Byen har et veludviklet netværk af busser, letbane og tog. Det er også nemt at komme rundt til fods eller på cykel.

Bydele i Aalborg

Gistrup

Gistrup er et lille samfund beliggende i det nordvestlige Jylland beliggende syd for Aalborg. Det har været hjemsted for mange mennesker gennem århundreder, og har et rigt kulturarv. Samfundet er kendt for sin smukke natur og maleriske landskab, som er omgivet af skove, søer og marker. På kortet over 9260 Gistrup finder man i den nordlige del byen Gistrup, hvor den primære aktivitet i bydel foregår, her finder man også Gistrup skole.

Andelsboliger til i Gistrup

Klarup

Klarup er en bydel i Aalborg i Nordjylland, Danmark. Det er en af de ældste landsbyer i regionen, og har været beboet siden det 16. århundrede. Byen er kendt for sine smukke landskaber og den gamle kirke, der står midt i landsbyen.

9270 Klarup er også kendt for sine mange kulturelle begivenheder, der afholdes årligt. Landsbyen har en årlig julemarkedsfestival, hvor der er en masse sjove aktiviteter for børn og voksne. Derudover afholder byen også en årlig fiskedag, hvor man kan fange fisk og nyde en dag i det fri. Byen har også en årlig sommerfestival, hvor man kan nyde musik og kunst.

Andelsboliger til salg i Klarup

Kongerslev

Kongerslev er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende i det nordlige Jylland. Byen har en befolkning på omkring 2.000 indbyggere, og er en del af den smukke natur, der omgiver Aalborg. Fra Kongerslev har man kort afstand til Kattegat som ligger blot få kilometer mod øst. Kongerslev er som en stor del af andre områder i Nordjylland domineret af landbrug, og åbne arealer.

Andelsboliger til salg i Kongerslev

Nibe

Nibe 9240 omfatter et større byområde vest for Aalborg i Nordjylland som grænser op til Limfjorden. Det er et af de mest populære ferieområder i Danmark, og det er kendt for sin smukke natur og mange aktiviteter.

Nibe har en masse at tilbyde. Området er fyldt med dejlige strande, skove og søer, og der er masser af aktiviteter som fiskeri, sejlsport, vandreture og cykling. Nibe er også meget kendt for festivalen Nibe festival som er en af Danmarks største festivaller, som finder sted i en lille skov ved navn Skalskoven, her er frivillige med til at skabe den gode stemning år efter år.

Andelsboliger til salg i Nibe

Nørresundby

Nørresundby er en bydel i Aalborg som er beliggende på den nordlige side af Limfjorden. Byen har en befolkning på omkring 16.000 indbyggere og er en af de største byer i Aalborg Kommune. Nørresundby er et af de mest attraktive områder i Aalborg, og byen er kendt for sine mange butikker, restauranter og cafeer. Byen har også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, og der er mange museer og kunstgallerier, som man kan besøge. Byen har også et stort udvalg af kulturelle begivenheder, som man kan deltage i.

Andelsboliger til salg i Nørresundby

Storvorde

Storvorde er en lille by i Region Nordjylland samt en bydel til Aalborg, beliggende mellem Aalborg og Kattegat. Byen har en befolkning på omkring 5.000 indbyggere og er kendt for sin smukke natur og de mange kulturaktiviteter. Området har flere forskellige sportsfaciliteter, herunder en golfbane, et svømmebad og flere legepladser. Der er også en række forskellige museer og gallerier, som man kan besøge.

Området byder velkommen ikke blot i Storvorde by, men også i Mou, Egense og helt ned til Mulbjerg.

Andelsboliger til salg i Storverde

Svenstrup J

Svenstrup J er en bydel i Aalborg kommune, med postnummeret 9230. Bydelen har et areal på ca. 5,4 km2 og en befolkning på omkring 5.000. Bydelen er beliggende i det nordlige Aalborg, og er et af de mest populære områder i byen. Det skyldes blandt andet den store del af natur som omgiver området samt de gode transportmuligheder til Aalborg midtby for pendlere.

Andelsboliger til salg i Svenstrup J

Aalborg SV

Aalborg SV er en bydel til Aalborg. Det er en af de største bydele i Aalborg og er beliggende på den sydvestlige del af byen. 9200 Aalborg SV strækker sig så langt vestligt at det faktisk også omfatter Frejlev og store dele af Ny Nibevej.

Aalborg SV er et populært sted at bo, takket være det store udvalg af butikker, restauranter, kultur og seværdigheder. Det er også et godt sted at bo, takket være det gode offentlige transportsystem, som gør det nemt at komme til og fra bydelen. Det er også et godt sted at bo, da der er mange grønne områder og parker, som giver mulighed for at nyde naturen.

Andelsboliger til salg i Aalborg SV

Aalborg SØ

Aalborg SØ er en bydel til Aalborg som primært er beliggende i den sydlige del af Aalborg. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder og for at være et godt sted at bo. Det er også et populært sted at bo for studerende, da der er flere studieboliger og lejligheder til rådighed.

Aalborg SØ har også et stort udvalg af butikker, restauranter og kulturinstitutioner. Bydelen er også kendt for sine mange kirker og kirkegårde, som er et populært sted at besøge. Der er også en række offentlige institutioner, herunder skoler, biblioteker og sundhedscentre.

Andelsboliger til salg i Aalborg SØ

Aalborg Øst

Aalborg Øst er en bydel i Aalborg som ligger mellem Aalborg Centrum og Storvorde. Hvis man kigger på det oppefra vil det være kendetegnet ved en stor kridtgrav med turkisblåt vand, dette sted hedder Rørdal Kridtgrav.

Andelsboliger til salg i Aalborg Øst

Mere information om Aalborg

Hvis du søger en andelsbolig til salg i Aalborg, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan andelsboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informatione r om Aalborg, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne blog: Aalborg: Fra vikingehistorie til moderne kulturskatte.