Opnæsgård, Hørsholm - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Opnæsgård i 2970 Hørsholm

Se alle andelsboliger til salg i Hørsholm lige nu


Opnæsgård ligger i Hørsholm Kommune


Find andelsbolig i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Hørsholm. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Hørsholm. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland. Du kan her finde hurtige forbindelser ind til København via både motorvej og offentlig transport. Hørsholm er hyggelig med muligheder for shopping, spisning og naturoplevelser. Du kan bl.a. tage en tur ud i den skønne natur, og nyde de fantastiske syn du får dig.