Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Værløse (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 20 kr. for de første 2 dage og herefter 200 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 741364
  • Andelsbolig
  • 156 m2
  • 5
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 20 kr. for de første 2 dage og herefter 200 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

156 m2 andelsbolig til salg i 3500 Værløse

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

156 m2 andelsbolig til salg i 3500 Værløse
5 værelser

Ønskes i bytte

Haves:
Vi er en familie på 4, som overvejer at sælge vores hyggelige bindingsværkshus i Hareskovby for at flytte til København.
Huset er fra 1930’erne og er forbedret løbende. Boligen er i to plan – på øvre plan er entré, køkken-alrum og stue, - med vinduer til alle sider og super godt lys - mens underetagen rummer badeværelse, alrum og fire værelser, hvoraf det ene er lille, men anvendeligt. Der er lavet en lækker tilbygning for et par år siden, hvorfra man kan åbne op til haven, og der er i øvre plan en stor terrasse på 30 kvm med udgang fra stuen, og smuk udsigt over haven og Hareskoven, som ligger 400 meter væk.
Huset rummer 156 kvm, men da det ligger på en grund som skråner, er godt halvdelen underetagen opgjort som kælder, vi har dog i 18 år brugt det hele som bolig. (Fordelingen er 113 kvm bolig, 43 kvm kælder)
Grunden er 918 kvm – lukket have og en solrig terrasse på forsiden af huset. Der er garage / værksted på 25 kvm til opbevaring. Vejen er stilfærdig og der er kort afstand til offentlig transport, S-tog og byens folkeskole, som er blandt landets bedste. Der er ikke mange huse til salg i den lille flække, som udgør Hareskovby, så det er på flere måder en sjælden bolig.
Huset er af flere mæglere gennemsnitligt vurderet til 7.750.000 kr. (pr. januar '22), men i en byttehandel vil vi naturligvis give et mærkbart afslag.
*
Ønskes:
Vi leder efter den helt rigtige andelslejlighed med altan, terrasse eller adgang til åben himmel, 3-5 værelser og med større rum, fx køkken-alrum, stuer en suite eller andre løsninger, hvor man kan være mange samlet omkring bordet. Minimum 110 kvm.
Vi er interesserede i brokvartererne, indre by, Islands Brygge, Christianshavn, Frederiksberg.
Måske er du eller I på vej ud af byen til et nyt kapitel i livet og vil indgå i en byttehandel, som er fordelagtig for begge parter?