Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

59 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København S (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København S, Andelslejlighed byttes, 2300, 2 vær., 59 kvm., boligydelse kr. 3000, andelsvurdering kr. [xxxxx].sal

Jeg drømmer om UDSIGT og LYS, 2v eller 3v, gerne øverste etage. Kbh N, Bryggen, Amager, Christianshavn, Kbh K, Frb, Kbh V. Solrigt er drømmen. Gerne nogenlunde samme pris som min andel.
HAVES:Smuk 2v andel med antikke detaljer på 2.sal i bygning fra 1920, 59m2, smukke lyse trægulve og højt til loftet. Min lejlighed har lige fået ny altan i denne sommer 2021. Den ligger på en stille gade 5min fra Christianshavn i en lille sund andels-forening med 3 opgange, god økonomi, gamle fine detaljer, højt til loftet, smukt lyst trægulv og originalt intakt træ-køkken. Altanen ligger på gårdsiden, hvor man kan etablere køkkenalrum.
Vi har hunde og katte tilladelse.Her er muse stille på begge sider af lejligheden og fulgefløjt i gården. Kvarteret minder om Frb og Østerbro. Vi har en intern venteliste og derfor kan man kun komme ind i denne forening ved at bytte sig ind. Vi har 30 andele.LYS og langt kig :-))Jeg har brug for luftforandring efter 12 år i min fine lejlighed og søger at bytte min dejlige billige smukke andel.Glæder mig til at høre jeres forslag.
Flere billeder kan fremsendes ved gensidig interesseKUN BYTTE. Mvh Signe

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES:Jeg ønsker luftforandring. Gerne på Islandsbrygge, Kbh N, Frb, Christianshavn, KBH K, Holmen, Amager, Kbh V. Altan er klart et plus :-)Denne andelsbolig ligger i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 59 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.000 kr. per måned.

Lignende boliger