Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

80 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 3 vær., 80 kvm., boligydelse kr. 3700, andelsvurdering kr. [xxxxx]Vores egen bolig er 80 kvm. Med to soveværelser, et nyere bad/toilet, nyere køkken, stue/alrum med altan fra køkken/stue med udsigt ud over en fantastisk grøn gård. Vi har tilmed i år, også fået etableret elevator i ejendommen. Andelsprisen er omkring 1.125000 hvortil der forventes at tilregnes omkring 250.000 kr. i forbedringer. Jeg svare kun på seriøse henvendelser, som overholder overståede kriterier.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Skøn, sund og helt unik andelsbolig i hjertet af Frederiksberg haves. Vi ønsker at bytte til en større og billig andelsbolig på minimum 120 kvm. På Frederiksberg, og meget gerne placeret i svømmehalskvarteret.Vi ønsker KUN BYTTE til større bolig på Frederiksberg, men bytte til rækkehus, villalejlighed i stueplan, eller hus i Vanløse kan også have interesse.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 80 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.700 kr. per måned.

Lignende boliger