Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

126 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 3 vær., 126 kvm., boligydelse kr. 5500, andelsvurdering kr. [xxxxx]Kun bytte!Haves:
Skøn, herskabelig og meget lys hjørneandel på 126m2 på Frederiksberg. Lejligheden er på 3. sal og der er elevator i opgangen. Andelen koster ca 2,5mio med en månedlig ydelse på 5500kr.Der er to meget store værelser og en stor stue med plads til både sofagruppe og spisebord. Der er højt til loftet og lejligheden fremstår generelt meget lys. Fra stuen er der fri udsigt til grønt, der er en fransk altan, og der er desuden snak om altan i foreningen. Der er nyt lyst køkken med opvaskemaskine og nyt bad med separat bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden er nyrenoveret med nyafhøvlede lyse gulve, nyt el og eltavle. Foreningen er meget sund og der er en stor fælles grøn gårdhave.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
Min. 4 værelses på Frederiksberg med altan eller hus med have tæt på/i Kbh. Jeres må gerne koste mere end min.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 126 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 5.500 kr. per måned.

Lignende boliger