Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

106 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg, Holger Danskes Vej (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Andel byttes til andel. Åben for 3-parts bytte.HAVES
4 værelses, 106 m2.
Beliggende 3. + 4. sal med masser af lys (sydvest mod gård), udsigt til åben himmel da der ikke er bygninger overfor, hverken til gård eller gade. Tre separate værelser og stue hvor trappe er placeret.
Fra køkkenet er der udgang til stor altan (4m2, opsat 2018). Altanen vender til gård. Der var tidligere stort køkken-alrum hvilket let kan genetableres. Stort lyst badeværelse med badekar og gulvvarme. Der hører et 10 m2 loftsrum til lejligheden.Hyggeligt kvarter med svømmehal, metro, skoler, caféer, m.m. Lejligheden er beliggende på stille vej mellem Falkoner Allé og Nordre Fasanvej. Man kommer let til flere bydele, både Nørrebro, Frb C, Vesterbro og Kbh K på 15 min. med cykel. Gåafstand til Frederiksberg Have, Nørrebroparken og Assistens Kirkegård.
Lige om hjørnet ligger Metro/M3 Aksel Møllers Have der kører til KBH H på 6 min. Andelsværdi 1.749.000 kr. (andelskrone februar 2022) + forbedringer ca. 130.000 kr.
Forbedringerne er inkl. altan opsat i 2018 på 110.000 kr. som overtages direkte som en permanent forbedring uden værdinedskrivning i over 50 år. SØGER
Lejlighed på Nørrebro / Ydre Nørrebro, i Nordvest.Min. 75 m2 og helst 3V (hvis 2V skal der være en god rumfordeling med fx køkken/alrum) + KUN lejlighed m. altan (absolut krav)Kun lejligheder med nogenlunde sammenlignelig andelskrone pr. m2 og/eller tilsvarende lav boligydelse.
Dvs. er din lejlighed mindre i m2 men med samme pris og boligydelse som min, så har den ingen interesse!!OBS! INGEN INTERESSE for Vesterbro, Vanløse, Brønshøj, Valby!

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 4 vær., 106 kvm., boligydelse kr. 5780, andelsvurdering kr. 1749000, Holger Danskes Vej 3.+4.Hyggelig lukket gård med have; græsplæne, frugttræer, buske, bede, fælles træpavillon til grill, fester, m.m. Der er mange børn i foreningen, og stor fælles trampolin og børnehjørne med sandkasse, gyngestativ, m.m.
Mini fællesvaskeri i andelsforeningen hvis man ønsker.
Foreningen har sund økonomi med fornuftig andelskrone. Gode naboer, meget sjælden udskiftning.Denne andelsbolig ligger på Holger Danskes Vej i Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 106 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 5.780 kr. per måned.

Lignende boliger