Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

85 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2200, 3 vær., 85 kvm., boligydelse kr. 3100, andelsvurdering kr. [xxxxx]KUN BYTTE! Respekter venligst dette.
*obs: 3-parts byt også en mulighed. Der er flere mindre/billigere lejligheder i samme forening som vores, som gerne vil overtage denne, hvis det skulle være relevant for nogen.Haves:
Vores skønne Nørrebro lejlighed ligger på Vølundsgade, øverst på 4. sal. Der er ingen bygning over for, så den har en skønt lysindfald. Adgang til Balders Plads via gården, og tæt på metro ved Skjolds Plads. Den er 85 m2 og består af stort køkken alrum med snedkerkøkken, soveværelse, bad og stor stue med brændeovn og adgang til en lille indmuret altan. Lille forening på 20 lejligheder med rigtig god økonomi. Derudover loftsrum og lille depotrum på bagtrappe. Pris er 1,65 mio + ca 300.000 i forbedringer. (Ikke opgjort endnu) Boligafgift 3100 + ca 500 i varme

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Søges:
Vi ønsker lidt flere kvadratmeter og/eller et værelse ekstra. Områderne Nørrebro, Østerbro, Nordvest, København K, Vesterbro eller Frederiksberg.
Altan eller adgang til grøn gård er et stort plus.
En fair andelskrone og boligafgift.Denne andelsbolig ligger i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 85 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.100 kr. per måned.

Lignende boliger